Meddig tart a kisajak plasztika után a gyógyulás?

Az elsődleges gyógyulási idő 2-3 hét, ezalatt duzzanattal, kevés vérzéssel, illetve véraláfutásokkal, sárga sebváladék megjelenésével lehet számolni. Az időszak végére ezek a jelenségek elmúlnak. A teljes gyógyulási idő kb. 2-3 hónap, amig a szöveti regeneráció lezajlik. A terület megjelenése természetessé válik, minden érzés megmarad. MInden olyan lesz mint volt - csak sokkal szebb lesz!

Mikor lehet visszatérni a normál tevékenységeimhez?

Az elsődleges gyógyulási idő alatt egyéni toleranciától függően akár 2-3 nap vagy kb. egy hét után lehet minden megszokott általános napi tevékenységet végezni. Teljes aktivitás (  beleértve sportolás, szeretkezés, úszás) 3 hét után fokozatosan elkezdhető, természetesen olyan mértékben ahogy az a páciens számára elfogadható és nem okoz kellemetlenséget..

Megmaradnak az érzéseim ezen a területen?

Igen, kisajak plasztika után minden érzés ( beleértve a csiklót is) teljes mértékben megmarad! Igaz ez akkor is, ha a csuklya ( a csiklót körülvevő bőr) területén is végezzük a kisebbítést, illetve korrekciót

Fájdalmas a kisajak  műtét?

Az intimplasztika műtétet többnyire helyi érzéstelenítésben végezzük. A nyálkahártyát előzetesen spray-el, a bőrös területeket injekcióval érzéstelenítjük,  Az injekciók beadása rövid ideig tart és csak kis fájdalommal, kellemetlenséggel jár.  Az érzéstelenítő hatás azonnali, így a műtét időtartama alatt teljes érzéstelenséget tudunk biztosítani, a páciens semmilyen fájdalmat nem érez.

Kisajak műtétet milyen életkorban lehetséges?

A testi fejlettségtől függően kisjak plasztikát már 15-16 éves korban is végezhetünk, természetesen szülői beleegyezéssel. Ilyenkor többnyire kirívó, nagy mértékű asszimetria szokott leginkább gondot okozni. Idősebb életkorban pedig bármikor végezhető, akár hatvanon túl is.

A professional company logos doctor applies only affiliated to use!

Have we aroused your interest? Talk to us
Copyright © 1998-2007 Sikos Aesthetic, Plastic Surgery All rights reserved
Using our website you approve the use of cookies under the directive on cookies included.