A Sikos Plasztikai Sebészet, Hajbeültetés Klinika 1992 -ben kezdte meg működését Budapesten a XI. kerületben a Flamenco szálló mellett a  Feneketlen tó szomszédságában, amelyet szép park vesz körül. Önálló magánklinikánk 1992 óta működik folyamatosan azonos helyen, azonos telefonszámmal.  2010-ben tehát már 18éve működik folyamatosan és sikeresen! A klinika előtt kényelmesen lehet a nagy parkolóban hagyni a gépkocsikat a látogatás idejére. 2004-ig 100 m2- en zajlott a betegellátás. Ekkor a paciensek igényei alapján, a még magasabb szintű kiszolgálás érdekében a magánklinika területét 200 m2-re növeltük. Teljes felújítást, modernizálást végeztünk igényes anyagok és berendezések alkalmazásával.. A magánklinika így jelenleg megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek úgy szakmai szempontból, mint építészeti és esztétikai összhatás szempontjából. Célunk az volt, hogy hideg kórházi légkör helyett nagyon otthonos, kényelmes és barátságos körülményeket teremtsünk. A meleg környezet és a paciensekre fordított gondos emberi-szakmai figyelmünk a záloga annak hogy mindenki otthonosan és biztonságban érzi magát nálunk. 

A felső szinten zajlik paciensek fogadása, itt van a recepció, az orvosi szoba, ahol a konzultációk folynak.  Az alsó szinten történik a betegellátás, itt vannak a műtőink, az azt kiszolgáló helységek és a fektető-betegszobák, hozzátartozó fürdővel. 

A műtéti ellátást korszerű berendezésekkel, minőségi műszerekkel és eszközökkel végezzük, a sterilitási szabályok messzemenő betartásával. A Klinika működése alapjául olyan ismeretek szolgálnak, amelyek szerint a komoly magánklinikák működnek világszerte.

A Sikos Plasztikai Sebészet (Sikos kft) működési engedélyei illetve szakmai diplomák.

Tegyen virtuális sétát a Sikos Plasztikai Sebészet, Hajbeültetés Klinika néhány helységében! A képekre kattintva a kurzor mozgatásával nézhet körbe!

Recepció és váró

Orvosi konzultációs szoba

Műtő

Műtő 2

Betegszoba

Azoknak a pacienseknek, akik a klinika elhagyása után bármely okból még a közelben óhajtanak tartózkodni néhány napig, figyelmébe ajánljuk a klinka tőszomszédságában lévő 4 csillagos Flamenco hotelt. Természetesen szobafoglalásban is állunk pacienseink rendelkezésére, bármilyen más színvonalú, közeli szálláshelyet illetően is.

 

A szakmai társaságok logóit csak érvényes tagsági viszonnyal rendelkező orvos használhatja!

www.ishrs.org BAHRS
 

 
 
 
 
 

Felkeltettük az érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!

Copyright © 1998-2013 Sikos Plasztikai Sebészet. Minden jog fenntartva
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.