Pénisz vastagítás, pénisz vastagítás saját zsírszövettel.

Péniszvastagítás műtétet saját zsír betöltésével, zsírátültetéssel végezzük el. A kellő eredmény eléréséhez az eljárást szükség szerint ismételni kell ( egyszerre csak meghatározott mennyiséget lehet beadni és ebből van felszívódás).
A pénisz zsírfeltöltéssel csak vizuális ( nyugalmi állapotban érvényesülő) vastagítást végzünk, ennek nincs hosszabbító, vagy funkcionális (erekcióban funkciót erősítő) hatása!

A péniszvastagítás módszer lényege, hogy a test jó minőségű zsírszövetet tartalmazó helyeiről veszünk annyi zsírszövetet, amennyit a feltöltéshez alkalmazni szeretnénk, esetenként akár 20-25 -30ml-t. Ezután megfelelő módon ezt fecskendőkbe töltve beinjekciózzuk a befogadó területre. A zsírfeltöltés helyi érzéstelenítésben is elvégezhető, hegek nem maradnak vissza, a páciens számára kis megterhelést, kevés kellemetlenséggel járó ambuláns beavatkozás. A beavatkozás után egyéni gyógyhajlamtól függően esetleg 1-2 hétig kisebb duzzanattal, véraláfutásokkal kell számolni, melyek maguktól szűnnek meg, illetve szívódnak fel. Pénisz vastagítás során az átültetett zsírszövet kb. 40-60 %- a felszívódik, ezért legkorábban 1-2 hónap múlva a beavatkozás a kellő hatás érdekében megismételhető, ha szükséges több alkalommal is. Mivel saját szövetet alkalmazunk, így nem kell allergiás reakcióval számolnunk, a beadott zsírszövet jól beépül. 

Penis enlargement by fat transfer meens increasing the visible appearence of the penile.

A Sikos Klinikán a fennt leírt vastagításon kívül semmmilyen más pénisz műtétet nem végzünk!

Referencia képek

A szakmai társaságok logóit csak érvényes tagsági viszonnyal rendelkező orvos használhatja!

www.ishrs.org BAHRS
 

 
 
 
 
 

Felkeltettük az érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!

Copyright © 1998-2013 Sikos Plasztikai Sebészet. Minden jog fenntartva
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.