NŐI INTIM PLASZTIKA, INTIM KISAJAK PLASZTIKA. NAGYAJAK PLASZTIKA. DR.SIKOS GÉZA PLASZTIKAI SEBÉSZ

A 8 legfontosabb dolog, amit tudni kell az intim műtétekről. tel:+36203733087

intimplasztika

Nagy kisajak? Zavarják Önt a túlérő, csúnya kisajkai? Nem tud rendesen tisztálkodni, szeretkezni, öltözködni, sportolni emiatt? Ha kisajkainak (nagyajkainak) túlzott a mérete, zavaró a formája, kinézete, könnyen megszabadulhat ettől! Nagy szeméremajak, túlérő kisajak, megnagyobbodott bőrcsuklya, zavaró nagyajkak, kisajkak megnagyobbodása - esztétikussá tehető, teljes biztonsággal, természetes eredménnyel. Túl lazák, zavaróak a nagyajkak?

VAN JÓ MEGOLDÁS: Kisajak plasztika-intim plasztika, nagyajakplasztika ! A Sikos Klinikán, dr. Sikos Géza által gyakran végzett intim műtétekre jellemző, hogy

  • nem megterhelő,
  • nem fájdalmas,
  • ambuláns műtét,
  • helyi érzéstelenítésben,
  • kevés kellemetlenséggel

2-3 hónappal a beavatkozás után már csak a megváltozott, szép megjelenés emlékezteti a műtétre.
Az intimplasztikát, kisajak plasztikát, nagyajalplasztikát ma már hölgyek sokasága vállalja, mert általa megszabadulhat azoktól a zavaró és gátlásokat okozó eltérésektől, amelyek régóta keserítik az életüket. Ne habozzon, keresse fel a Sikos Plasztikai Sebészetet, segítünk Önnek, 1992 óta!
Ezentúl Önnek is lehet természetes és finom megjelenése az intim testrészein! Nemcsak nagy tapasztalattal, szakmai hozzáértéssel, de teljes emberi megértéssel és kedvességgel is foglalkozunk pácienseinkkel, mert tudjuk milyen kényes területről van szó.
Szeméremajak plasztika, csuklya korrekció után minden érzés és funkció teljesen megmarad, de az intim terület megjelenése esztétikus lesz!

KIsajak Plasztika Referencia Képek     GYIK 
Nézze meg kisajakplasztika-nagyajak plasztika képeinket, milyen szép lesz műtét után!
Kisajak plasztika képek, intim plasztika képek

Tel: +36203733087 vagy  +3612092930  E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ ÖN KISAJAK PLASZTIKÁJA (INTIM PLASZTIKÁJA)? A KISAJAK MŰTÉT MENETE.

1. A kisajak plasztika ambuláns beavatkozás

A kisajak intim plasztikát ambuláns műtétként (járóbeteg ellátásban) végezzük általában. A beavatkozás a szokásos nőgyógyászati pozicióban történik. Magánklinikánkon kb. 2 órát kell tölteni a páciensnek, beleértve a műtét előtti, alatti és utáni időt is. Kontrollra a műtét után 2-3 nappal kerül sor. Mivel felszívódó varratot alkalmazunk, ezt nem szükséges későbbiekben kivenni, ezzel elkerüljük a fájdalmas varratszedést. Csak a külső csomókat vágjuk át kb.10 nap után, a többi varrat felszívódik, vagy kiesik magától.Későbbi kontroll kb. 3 hónap múlva esedékes.

2. Helyi érzéstelenítés intim plasztikai műtéteknél bevált megoldás

Az intimplasztikai műtéteket általában helyi érzéstelenítésben végezzük. Ez csak kevés kellemetlenséggel jár és a páciensek zöme előnyben részesíti, mert így műtét után hazamehetnek. Kezdetnek a nyálkahártyát spray-vel jól tudjuk érzésteleníteni. Utána az érzéstelenítő injekciók beadása kellemetlen kissé, fájdalom innentől fogva a műtét alatt már nincs, és utána sem jellemző.Hosszú gyakorlatunk bizonyítja, hogy a kisajak formája, alakja helyi érzéstelenítésben tökéletesen kialakítható, az érzéstelenítők beadása semmilyen formában nem zavarja a finom műtéti technikát.
A helyi érzéstelenítéssel járó kisebb kellemetlenségek elkerülése miatt vénás bódításban (altatásban) is bármikor lehetséges klinikánkon az intimplasztika, de ezt csak kevesen választják, és nem is szükséges.

3. Kisajak plasztika, közös kijelölés műtét előtt!  Megmarad minden érzés!

Kisajak műtét előtt a pácienssel tükör előtt egyeztetjük a műtéti tervet, az eltávolításra kerülő részeket, illetve a kimetszések mértékét. Így tudjuk biztosítani, hogy pontosan a páciens által kért eredményt érjük el! A kisajak műtét után teljes mértékben megmarad a terület megszokott érzése, érzékenysége, a műtét végrehajtása semmilyen negatív hatással nincs a szexuális életre.

A Sikos Plasztikai Sebészeten a szokásos hosszirányú kimetszés mellett adott esetben kisebb területeken speciális technikát is alkalmazunk a kisajak plasztika (intimplasztika) műtétnél. Ennek lényege, hogy a túlérő, túltengő részeket haránt irányú, ún. "wedge" kimetszés alkalmazásával távolítjuk el. Mindig kiemelten ügyelünk a nagy kisajak ( túlérő kis szeméremajak) megfelelő formájának kialakítására, illetve az érzékeny részek (pl. csikló) épségére. A két oldalt mindig egyszerre operáljuk a szimmetria kialakítása miatt. Előfördulhat csak egyoldali nagyobbodás, ilyenkor az ellenoldali normál mérethez igazítjuk a másik, nagyobb oldalt. 

4. Csuklya korrekció, nagyajak plasztika és kisajak plasztika egyszerre

Csuklya plasztika, csuklya korrekció: Női intim területen a csiklót körülvevő bőrfelesleg korrekcióját jelenti. Sok esetben gondot okoz, hogy nemcsak a szeméremajkak nagyok, mintegy "szárnyszerűen" megnagyobbodottak, hanem ezzel egybefüggően a csuklya is. Kisajak plasztika alkalmával ezeket a nagyajkakon túlérő részeket távolítjuk el, illetve korrigáljuk, teljesen természetes hatással.

A Sikos Klinikán a szeméremajak plasztikát és csuklya korrekciót gyakran egyszerre végzünk, hiszen ha ezt elhagynánk, ez a terület emelkedne ki aránytalanul és maradna vissza mint felesleg. Fontos tudni, hogy a csuklya korrekciója nem jár semmilyen utólagos kellemetlenséggel, minden érzése megmarad ezen a terülten is! Klinikánkon hozzáértő módon kezeljük ezt a területet is, ami ugyanúgy korrigálható, mint a kisajak többi része. Ezen kívül nagyajak plasztikát végezhetünk kisajak plasztikával együtt is!

NAGYAJAKPLASZTIKA ( nagy szeméremajak műtét íves kimetszéssel, alig látható heggel) nagyajakplasztika képek itt láthatóak 

Nagyajkaknak a kisajkakat kívülről határoló kétoldali területet nevezzük ( nem összekeverendő a csuklyával, ami a csikló feletti bőrterület!) Nagyajak plasztikát végezhetünk kisajak plasztikával együtt vagy külön. A műtét a túl laza, lógó nagyajkak kisebbítésére,feszesebbé tételére szolgál. Az ambulánsan végezhető műtét szintén helyi érzéstelenítésben történik, a beavatkozás során a nagyajkak legnagyobb domborulatán íves metszést ejtünk és ennek segítségével távolítjuk el a laza, felesleges bőrrészleteket. A visszamaradó vékony hegvonal jól gyógyul, később alig látszik.A műtét után duzzanat alakul ki, mely több hét alatt rendeződik, a terület tömött tapintata pedig hónapok alatt puhul fel. Általánosságban kb. 3-4 hónap után rendeződik teljesen a gyógyulás, de természetesen normál napi tevékenységeket már 1-2 hét után lehet végezni.

5. Gyógyulás kisajak plasztika -nagyajak plasztika után:

A gyógyulási folyamatra jellemző, hogy az egyes jelenségek egyénileg eltérő mértékben jelentkeznek, így a gyógyulási idő és a gyógyulás lefolyása is eltérő lehet. Általában azonban az elsődleges gyógyulási idő kb. 2-3 hét, de tisztálkodni már közvetlenül a műtét után lehet, sőt kell is. Duzzanatra, kisebb bevérzésre lehet számítani, ez kb. szintén két-három hét alatt múlik el. Kisebb feszülés érzés, pontszerű vérzés 5-10 napig még lehetséges, természetes. A varratvonal természetesen, finom heggel gyógyul, mely később nem érezhető, nem zavaró egyáltalán. A kisajak teljes rendeződése külalak és érzés szempontjából kb. 2-3 hónapot vesz, vehet igénybe. Nagyon fontos, hogy a páciens megértse, türelmesen kell megvárni, hogy a műtéti terület rendeződjön. A kezdetekben az operált részek megjelenése még zavaró lehet, de javulás napról- napra látszik, és a végeredmény biztos, hogy nagy megelégédésre szolgál majd!

Sportolás, nemi élet kisajak plasztika után

Kisajakplasztika után akár már 2-4 nap múlva visszatérhet normál napi tevékenységéhez, más aktivitások az egyedi gyógyulástól függően kezdhetők meg, ezt leginkább minden páciens maga tudja megítélni, mikor nincs már kellemetlensége.Sportolás, nemi élet, házas élet szauna, szolárium ennnek megfelelően a kisajak műtét után 3-4 héttel folyamatosan, illetve a páciens toleranciája szerint kezdhető el.

6. Szövődmények

Szövődmény ritkán van és csekély mértékű. Előfordulhat pl. kisebb vérömleny kialakulása, rövid sebszétválás. Ezek egyszerűen korrigálhatóak ( ha szükséges) és nincsenek hatással az esztétikai eredményre. Igen ritkán a kialakuló vérömleny miatt korrekciós műtét válhat szükségessé, de ezután is teljes és esztétikus gyógyulással lehet számolni. Ritkán jelentkezhet piciny visszamaradó felesleg, melyet kis beavatkozással korrigálhatunk.

7. Egyéb női intimplasztikai beavatkozások:

  • Nagyajak vastagítás ( saját zsír feltöltéssel)
  • Szeméremdomb plasztika (Vénusz domb plasztika) kisebbítés, nagyobbítás, emelés, feszítés ( zsírszívás, kimetszés, zsírfeltöltés segítségével)

8. Tévhitek a kisajak plasztikáról - Sikos dr. válaszai több mint 20 éves tapasztalatai alapján

Az interneten (sajnos még szakmai oldalakon is) sok félrevezető állítással találkozhatunk intim plasztika, kisajak plasztika, csuklya plasztika vonatkozásában..

A csuklyát nem szabad operálni, mert az érzékeny terület. - NEM IGAZ!
A csuklyát szabad operálni, sőt legtöbbször szükséges is, mert ha elhagynánk, akkor ez a terület továbbra is zavaróan emelkedne ki. A legtöbb csuklya plasztikát azért végezzük, mert az előző, máshol történt műtétnél nem korrigálták a csuklyát. Semmilyen érzéseltérés nem marad vissza ezen a területen sem a csuklya korrekció után!

A kisajak műtéten átesett nőknél gyakran fordul elő hegesedés- NEM IGAZ!
Műtét után természetesen mindig van heg, de ez a kisajak plasztika vagy nagyajak plasztika után gyakorlatilag nem érzékelhető, nem látható, és főleg nem zavaró semmilyen formában.

Gyakori a fertőzés- NEM IGAZ!
A kisajkak területén nagyon jó a vérellátás. Fertőzés, gyulladás lényegében soha nem fordul elő.

A szexuális érzékelés is megváltozhat. - NEM IGAZ!
A kisajak műtét végrehajtása semmilyen negatív hatással nincs a szexuális életre, sőt kifejezetten előnyös hatással bír!

Kisajak plasztikánál a csiklót is kisebbítik.- NEM IGAZ!
Szó sincs róla! A csiklót semmilyen módon nem érinti a műtét! Sajnos a csiklót és a csuklyát sokan összekeverik, ez okozhatja a félreértést. A csuklya a csikló felett lévő, illetve azt eltakaró bőrterület. 

Csak altatásban lehet végezni, mert nagyon fájdalmas- NEM IGAZ !

Ez egy nagyon téves, félrevezető állítás. Helyi érzéstelenítéssel, ambuláns műtétként tökéletesen végrehajtható, szinte fájdalommentesen, számtalan példa bizonyítja. Altatásban is lehetséges, de egyáltalán nem kötelező.

A kisajkakon kialakuló műtéti hegesedés gondokat okozhat- NEM IGAZ!

Téves nézet. Kisajak műtéteknél nyálkahártyán és különlegesen jó bőrben operálunk. A hegesedés soha nem jelent problémát, gyakorlatilag észrevehetetlen, még tapintani sem lehet.

Lézerrel jobb a kisajakplasztikát végezni (lézeres intimplasztika)

Lehet lézer (általában szén-dioxid lézer) segítségével kisajak plasztikát, intim plasztikát végezni, de ezt csak a nyálkahártyán érdemes alkalmazni. A bőrkimetszéseknél ( ami a műtét túlnyomó részét teszi ki) a lézer használata nem előnyös.

Mi az oka a kisajak megnagyobbodásnak?

A kisajak nagyobbodásnak többnyire semmilyen különleges oka nincs, egyszerűen testi adottság. Máskor szülés után, vagy nagyobb testsúlyváltozás után jelentkezik hangsúlyosabban a probléma. Sérült szeméremajak, deformált kisajak eredeti állapotának helyreállítása szintén lehetséges. 

Volt már  kisajak plasztikája, de nem elégedett?

Ennek korrekciója az Ön kívánságai szerint szintén lehetséges. Ez leggyakrabban akkor fordul elő, ha csak a kisajak "szárnyait" redukálják, de a csuklyát nem. Ilyenkor az amúgy is túlérő csuklya még zavaróbb, ezen újabb beavatkozással (szeméremajak plasztika) szépen lehet segíteni.

Ha zavarja, ne tétovázzon, nagyon megéri elszánnia magát!
Intim plasztika, kisajak plasztika teljesen természetes eredménnyel.

Az 1992 óta működő Sikos Plasztikai Sebészeten gyakran végzünk intim sebészeti műtéteket. Leggyakoribb beavatkozás a 

kisajak plasztika 

(máshogy: 

intim plasztikai sebészet

intimplasztika

, kis szeméremajak plasztika, kisajak korrekció, kisajakplasztika,

intim plasztika, intim műtét, szeméremajak plasztika, kisajak kisebbítés, intim plasztikai műtét, kisajak műtét, női nemiszerv plasztika)

A szakmai társaságok logóit csak érvényes tagsági viszonnyal rendelkező orvos használhatja!

www.ishrs.org BAHRS
 

 
 
 
 
 

Felkeltettük az érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!

Copyright © 1998-2013 Sikos Plasztikai Sebészet. Minden jog fenntartva
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.