NŐI INTIM PLASZTIKA, INTIM KISAJAK PLASZTIKA. NAGYAJAK PLASZTIKA. DR.SIKOS GÉZA PLASZTIKAI SEBÉSZ

A 8 legfontosabb dolog, amit tudni kell az intim műtétekről. tel:+36203733087

intimplasztika

Nagy kisajak? Zavarják Önt a túlérő, csúnya kisajkai? Nem tud rendesen tisztálkodni, szeretkezni, öltözködni, sportolni emiatt? Ha kisajkainak (nagyajkainak) túlzott a mérete, zavaró a formája, kinézete, könnyen megszabadulhat ettől! Nagy szeméremajak, túlérő kisajak, megnagyobbodott bőrcsuklya, zavaró nagyajkak, kisajkak megnagyobbodása - esztétikussá tehető, teljes biztonsággal, természetes eredménnyel. Túl lazák, zavaróak a nagyajkak?

VAN JÓ MEGOLDÁS: Kisajak plasztika-intim plasztika, nagyajakplasztika ! A Sikos Klinikán, dr. Sikos Géza által gyakran végzett intim műtétekre jellemző, hogy

  • nem megterhelő,
  • nem fájdalmas,
  • ambuláns műtét,
  • helyi érzéstelenítésben,
  • kevés kellemetlenséggel

Kb. 3 hónappal a beavatkozás után már csak a megváltozott, szép megjelenés emlékezteti a műtétre.
Az intimplasztikát, kisajak plasztikát, nagyajakplasztikát ma már hölgyek sokasága vállalja, mert általa megszabadulhat azoktól a zavaró és gátlásokat okozó eltérésektől, amelyek régóta keserítik az életüket. Ne habozzon, keresse fel a Sikos Plasztikai Sebészetet, segítünk Önnek, 1992 óta!
Ezentúl Önnek is lehet természetes és finom megjelenése az intim testrészein! Nemcsak nagy tapasztalattal, szakmai hozzáértéssel, de teljes emberi megértéssel és kedvességgel is foglalkozunk pácienseinkkel, mert tudjuk milyen kényes területről van szó.
Szeméremajak plasztika, csuklya korrekció után minden érzés és funkció teljesen megmarad, de az intim terület megjelenése esztétikus lesz!

KIsajak Plasztika Referencia Képek     GYIK 
Nézze meg kisajakplasztika-nagyajak plasztika képeinket, milyen szép lesz műtét után!
Kisajak plasztika képek, intim plasztika képek

Tel: +36203733087 vagy  +3612092930  E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ ÖN KISAJAK PLASZTIKÁJA (INTIM PLASZTIKÁJA)? A KISAJAK MŰTÉT MENETE.

1. A kisajak plasztika ambuláns beavatkozás. Teljes figyelmet fordítunk pácienseinkre, műtét előtt és műtét után. Figyelünk panaszaikra, aggodalmaikra és megnyugtatjuk őket!

A kisajak intim plasztikát ambuláns műtétként (járóbeteg ellátásban) végezzük általában. A beavatkozás a szokásos nőgyógyászati pozicióban történik. Magánklinikánkon kb. 2 órát kell tölteni a páciensnek, beleértve a műtét előtti, alatti és utáni időt is. Első kontrollra a műtét után általában 2-3 nappal kerül sor. Mivel felszívódó varratot alkalmazunk (ami felszívódik, illetve magától kihullik), ezt nem szükséges későbbiekben kivenni, ezzel elkerüljük a fájdalmas varratszedést. Csak a külső csomókat vágjuk át kb.10 nap után, a többi varrat felszívódik, vagy kiesik magától. Későbbi kontroll kb. 3 hónap múlva esedékes.
Hosszú tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy a műtét előtt és közvetlenül utána kb. 2-3 hétig fokozott figyelemmel kell lennünk pácienseinkre.
Amikor hozzánk jönnnek a hölgyek, izgulnak, félnek az érzéstelenítő injekcióktól, a műtéttől, az ismeretlen körülményektől. Igyekszünk mindenkit a legjobban megnyugtatni, hiszen az érzéstelenítés csak 2-3 percig tart, utána már az egész műtét alatt nem érezhető fájdalom, csak kisebb húzás-nyomás. Általában a műtét után sincs fájdalom, de ezek az érzések nagyon eltérőek lehetnek és egyénenként nagyon változhatnak, Van aki már 2 nap után edzésre megy, másoknak szükségük lehet kb. egy hétre amig elmúlnak a kellemetlenségek.
A műtét utáni 2-3 hétben pácienseink fokozottan figyelik a gyógyulási jeleket, aggódnak a jó eredmény, a seb állapota miatt. Mivel a páciens először találkozik ezzel az állapottal és esetleges bizonytalansága érthető, ezért mindig megnyugató tanácsokkal segítjük őket már előre is. Fontos, hogy pácienseink figyeljenek oda ezekre az információkra, mert ezekből megtudhatják részletesen mire számíthatnak!

Duzzanat eltérő mértékben, bekékülés, befeketedés, pecsételő vérzés, kisebb sebszétválás, sárgás sebváladék ebben az időszakban előfordul-előfordulhat, ez teljesen normális. A műtéti terület esetleges átmeneti asszimetriája, szokásostól eltérő, "riasztó" kinézete se tévesszen meg senkit, ez csak átmeneti állapot. A teljes gyógyulás  kb. 3 hónapot vesz igénybe, akkor látszik majd a teljesen természetes, szép eredmény! Vannak akik a csomóátvágás miatti fájdalomtól félnek, pedig ez csak nagyon kis kellemetlenséget jelent, vagy azt sem, hiszen csak a kiálló csomókat kell levágnunk. Egyes pácienseink, akik nem tudnak visszajönni hozzánk ezt maguknak végzik el. Kérünk mindenkit, hogy a szóban-írásban átadott tanácsokat, ápolási útmutatót tartsák be, és akkor minden teljesen rendben fog menni.

Ismeretes, hogy a hölgyek ismereteiket, tapasztalataikat gyakran osztják meg egymással, főleg internetes oldalakon. Mivel a helyzet mindenkinél kicsit más, a jelenségek megítélése is igen szubjektív, javasoljuk pácienseinknek,, hogy bármilyen kérdés, panasz esetén a megbeszéltek szerint bátran forduljanak klinikánkhoz a megadott elérhetőségeken, biztosan megnyugtató választ és szükség szerint szakszerű ellátást kapnak.

2. Helyi érzéstelenítés intim plasztikai műtéteknél bevált megoldás

Az intimplasztikai műtéteket általában helyi érzéstelenítésben végezzük. Ez csak kevés kellemetlenséggel jár és a páciensek zöme előnyben részesíti, mert így műtét után hazamehetnek. Kezdetnek a nyálkahártyát spray-vel jól tudjuk érzésteleníteni. Utána az érzéstelenítő injekciók beadása kellemetlen kissé, fájdalom innentől fogva a műtét alatt már nincs, és utána sem jellemző.A hölgyek fájdalomtűrése általában nagyon jó, sokan szinte semmit nem éreznek a szúrásokból. Kvesen vannak, akik számára az injekciózás kellemetlen, de mivel a hatás azonnali, a műtétből már ők sem érznek semmit. Hosszú gyakorlatunk bizonyítja, hogy a kisajak formája, alakja helyi érzéstelenítésben tökéletesen kialakítható, az érzéstelenítők beadása semmilyen formában nem zavarja a finom műtéti technikát.
A helyi érzéstelenítéssel járó kisebb kellemetlenségek elkerülése miatt vénás bódításban (altatásban) is bármikor lehetséges klinikánkon az intimplasztika, de ezt csak kevesen választják, és nem is szükséges.

3. Kisajak plasztika, közös kijelölés műtét előtt!  Megmarad minden érzés!

Kisajak műtét előtt a pácienssel tükör előtt egyeztetjük a műtéti tervet, az eltávolításra kerülő részeket, illetve a kimetszések mértékét. Így tudjuk biztosítani, hogy pontosan a páciens által kért eredményt érjük el! A kisajak műtét után teljes mértékben megmarad a terület megszokott érzése, érzékenysége, a műtét végrehajtása semmilyen negatív hatással nincs a szexuális életre.

A Sikos Plasztikai Sebészeten a szokásos hosszirányú kimetszés mellett adott esetben kisebb területeken speciális technikát is alkalmazunk a kisajak plasztika (intimplasztika) műtétnél. Ennek lényege, hogy a túlérő, túltengő részeket haránt irányú, ún. "wedge" kimetszés alkalmazásával távolítjuk el. Mindig kiemelten ügyelünk a nagy kisajak ( túlérő kis szeméremajak) megfelelő formájának kialakítására, illetve az érzékeny részek (pl. csikló) épségére. A két oldalt mindig egyszerre operáljuk a szimmetria kialakítása miatt. Előfördulhat csak egyoldali nagyobbodás, ilyenkor az ellenoldali normál mérethez igazítjuk a másik, nagyobb oldalt. 

4. Csuklya korrekció, nagyajak plasztika és kisajak plasztika egyszerre

Csuklya plasztika, csuklya korrekció: Női intim területen a csiklót körülvevő bőrfelesleg korrekcióját jelenti. Sok esetben gondot okoz, hogy nemcsak a szeméremajkak nagyok, mintegy "szárnyszerűen" megnagyobbodottak, hanem ezzel egybefüggően a csuklya is. Kisajak plasztika alkalmával ezeket a nagyajkakon túlérő részeket távolítjuk el, illetve korrigáljuk, teljesen természetes hatással.

A Sikos Klinikán a szeméremajak plasztikát és csuklya korrekciót gyakran egyszerre végzünk, hiszen ha ezt elhagynánk, ez a terület emelkedne ki aránytalanul és maradna vissza mint felesleg. Fontos tudni, hogy a csuklya korrekciója nem jár semmilyen utólagos kellemetlenséggel, minden érzése megmarad ezen a terülten is! Klinikánkon hozzáértő módon kezeljük ezt a területet is, ami ugyanúgy korrigálható, mint a kisajak többi része. Ezen kívül nagyajak plasztikát végezhetünk kisajak plasztikával együtt is!

NAGYAJAKPLASZTIKA ( nagy szeméremajak műtét íves kimetszéssel, alig látható heggel) nagyajakplasztika képek itt láthatóak 

Nagyajkaknak a kisajkakat kívülről határoló kétoldali területet nevezzük ( nem összekeverendő a csuklyával, ami a csikló feletti bőrterület!) Nagyajak plasztikát végezhetünk kisajak plasztikával együtt vagy külön. A műtét a túl laza, lógó nagyajkak kisebbítésére,feszesebbé tételére szolgál. Az ambulánsan végezhető műtét szintén helyi érzéstelenítésben történik, a beavatkozás során a nagyajkak legnagyobb domborulatán íves metszést ejtünk és ennek segítségével távolítjuk el a laza, felesleges bőrrészleteket. A visszamaradó vékony hegvonal jól gyógyul, később alig látszik.A műtét után duzzanat alakul ki, mely több hét alatt rendeződik, a terület tömött tapintata pedig hónapok alatt puhul fel. Általánosságban kb. 3-4 hónap után rendeződik teljesen a gyógyulás, de természetesen normál napi tevékenységeket már 1-2 hét után lehet végezni. Nagyajak plasztika, nagy szeméremajak plasztika

5. Gyógyulás kisajak plasztika -nagyajak plasztika után:

A gyógyulási folyamatra jellemző, hogy az egyes jelenségek egyénileg eltérő mértékben jelentkeznek, így a gyógyulási idő és a gyógyulás lefolyása is eltérő lehet. Türelemre van szükség, mert a gyógyulás nem egyik napról a másikra történik. Ezt mindig elmondjuk előre és csak az vállakozzon erre műtére, aki ezt tudja-akarja vállalni. Általában az elsődleges gyógyulási idő kb. 2-3 hét, de tisztálkodni már közvetlenül a műtét után lehet, sőt kell is. Duzzanatra, kisebb bevérzésre lehet számítani, ez kb. szintén két-három hét alatt múlik el. Kisebb feszülés érzés, pontszerű vérzés 5-10 napig még lehetséges, természetes. A varratvonal természetesen, finom heggel gyógyul, mely később nem érezhető, nem zavaró egyáltalán. A kisajak teljes rendeződése külalak és érzés szempontjából kb. 2-3 hónapot vesz, vehet igénybe. Nagyon fontos, hogy a páciens megértse, türelmesen kell megvárni, hogy a műtéti terület rendeződjön. A kezdetekben az operált részek megjelenése még zavaró lehet, de javulás napról- napra látszik, és a végeredmény biztos, hogy nagy megelégédésre szolgál majd!

Sportolás, nemi élet kisajak plasztika után

Kisajakplasztika után akár már 2-4 nap múlva visszatérhet normál napi tevékenységéhez, más aktivitások az egyedi gyógyulástól függően kezdhetők meg, ezt leginkább minden páciens maga tudja megítélni, mikor nincs már kellemetlensége.Sportolás, nemi élet, házas élet szauna, szolárium ennnek megfelelően a kisajak műtét után 3-4 héttel folyamatosan, illetve a páciens toleranciája szerint kezdhető el.

6. Szövődmények

Szövődmény ritkán van és csekély mértékű. Előfordulhat pl. kisebb vérömleny kialakulása, rövid sebszétválás. Ezek egyszerűen korrigálhatóak ( ha szükséges) és nincsenek hatással az esztétikai eredményre. Igen ritkán a kialakuló vérömleny miatt korrekciós műtét válhat szükségessé, de ezután is teljes és esztétikus gyógyulással lehet számolni. Ritkán jelentkezhet piciny visszamaradó felesleg, melyet kis beavatkozással korrigálhatunk.

7. Egyéb női intimplasztikai beavatkozások:

  • Nagyajak vastagítás ( saját zsír feltöltéssel)
  • Szeméremdomb plasztika (Vénusz domb plasztika) kisebbítés, nagyobbítás, emelés, feszítés ( zsírszívás, kimetszés, zsírfeltöltés segítségével)

8. Tévhitek a kisajak plasztikáról - Sikos dr. válaszai több mint 20 éves tapasztalatai alapján

Az interneten (sajnos még szakmai oldalakon is) sok félrevezető állítással találkozhatunk intim plasztika, kisajak plasztika, csuklya plasztika vonatkozásában..

A csuklyát nem szabad operálni, mert az érzékeny terület. - NEM IGAZ!
A csuklyát szabad operálni, sőt legtöbbször szükséges is, mert ha elhagynánk, akkor ez a terület továbbra is zavaróan emelkedne ki. A legtöbb csuklya plasztikát azért végezzük, mert az előző, máshol történt műtétnél nem korrigálták a csuklyát. Semmilyen érzéseltérés nem marad vissza ezen a területen sem a csuklya korrekció után!

A kisajak műtéten átesett nőknél gyakran fordul elő hegesedés- NEM IGAZ!
Műtét után természetesen mindig van heg, de ez a kisajak plasztika vagy nagyajak plasztika után gyakorlatilag nem érzékelhető, nem látható, és főleg nem zavaró semmilyen formában.

Gyakori a fertőzés- NEM IGAZ!
A kisajkak területén nagyon jó a vérellátás. Fertőzés, gyulladás lényegében soha nem fordul elő.

A szexuális érzékelés is megváltozhat. - NEM IGAZ!
A kisajak műtét végrehajtása semmilyen negatív hatással nincs a szexuális életre, sőt kifejezetten előnyös hatással bír!

Kisajak plasztikánál a csiklót is kisebbítik.- NEM IGAZ!
Szó sincs róla! A csiklót semmilyen módon nem érinti a műtét! Sajnos a csiklót és a csuklyát sokan összekeverik, ez okozhatja a félreértést. A csuklya a csikló felett lévő, illetve azt eltakaró bőrterület. 

Csak altatásban lehet végezni, mert nagyon fájdalmas- NEM IGAZ !

Ez egy nagyon téves, félrevezető állítás. Helyi érzéstelenítéssel, ambuláns műtétként tökéletesen végrehajtható, szinte fájdalommentesen, számtalan példa bizonyítja. Altatásban is lehetséges, de egyáltalán nem kötelező.

A kisajkakon kialakuló műtéti hegesedés gondokat okozhat- NEM IGAZ!

Téves nézet. Kisajak műtéteknél nyálkahártyán és különlegesen jó bőrben operálunk. A hegesedés soha nem jelent problémát, gyakorlatilag észrevehetetlen, még tapintani sem lehet.

Lézerrel jobb a kisajakplasztikát végezni (lézeres intimplasztika)

Lehet lézer (általában szén-dioxid lézer, vagy Er:Yag) segítségével kisajak plasztikát, intim plasztikát végezni, de ezt csak a nyálkahártyán érdemes alkalmazni. A bőrkimetszéseknél ( ami a műtét túlnyomó részét teszi ki) a lézer használata nem előnyös.Ezért a csuklya területre sem jelent megoldást, és a visszamaradó csuklyafelesleg továbbra is nagyon zavaró hatású marad.

Mi az oka a kisajak megnagyobbodásnak?

A kisajak nagyobbodásnak többnyire semmilyen különleges oka nincs, egyszerűen testi adottság. Máskor szülés után, vagy nagyobb testsúlyváltozás után jelentkezik hangsúlyosabban a probléma. Sérült szeméremajak, deformált kisajak eredeti állapotának helyreállítása szintén lehetséges. 

Volt már  kisajak plasztikája, de nem elégedett?

Ennek korrekciója az Ön kívánságai szerint szintén lehetséges. Ez leggyakrabban akkor fordul elő, ha csak a kisajak "szárnyait" redukálják, de a csuklyát nem. Ilyenkor az amúgy is túlérő csuklya még zavaróbb, ezen újabb beavatkozással (szeméremajak plasztika) szépen lehet segíteni.

Ha zavarja, ne tétovázzon, nagyon megéri elszánnia magát!
Intim plasztika, kisajak plasztika teljesen természetes eredménnyel.

Az 1992 óta működő Sikos Plasztikai Sebészeten gyakran végzünk intim sebészeti műtéteket. Leggyakoribb beavatkozás a 

kisajak plasztika 

(máshogy: 

intim plasztikai sebészet

intimplasztika

, kis szeméremajak plasztika, kisajak korrekció, kisajakplasztika,

intim plasztika, intim műtét, szeméremajak plasztika, kisajak kisebbítés, intim plasztikai műtét, kisajak műtét, női nemiszerv plasztika, nemiszerv műtét ) intim plasztika Budapest, kisajak plasztika Budapest, 

szeméremajak plasztika árak, intimplasztika árak, kisajakplasztika árak, kilógó kisajak, kilógó kisajkak, logo kisajak, lógó kisajak, lógó kisajkak

Kisajak plasztika vélemények, intim plasztika vélemények

Műtét után 4 nappal Judit véleménye: "Nagyon jól vagyok, semmi fájdalmam. Néha van kisebb kellemetlen érzésem pár mozgásnál, de álmomban sem gondoltam, hogy ennyire fájdalommentes. "

 

szeméremajak plasztika árak, intimplasztika árak, kisajakplasztika árak. Kisajak plasztika Budapest. Intim plasztika Budapest. Szeméremajak plasztika

Kisajak plasztika árak. Intim plasztika árak, Kisajak plasztika ár. Intim plasztika ár

 

A szakmai társaságok logóit csak érvényes tagsági viszonnyal rendelkező orvos használhatja!

www.ishrs.org BAHRS
 

 
 
 
 
 

Felkeltettük az érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!

Copyright © 1998-2013 Sikos Plasztikai Sebészet. Minden jog fenntartva
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.