Az akció feltételei. Kisajak plasztika árak. Intim plasztika árak, Kisajak plasztika ár. Intim plasztika ár

 • Az akció tárgya, ideje
  A Sikos Plasztikai Sebészeten (továbbiakban Klinika) konzultáción megjelenő paciensek jelenleg 20% árengedményt kaphatnak a Klinikán végzett kisajak plasztika ( intim plasztika, szeméremajak plasztika) aktuális műtéti díjából. Az akció visszavonásig érvényes.
   
 • Jelentkezés módja, válaszadás  telefonon és e-mailben is lehetséges:
  Telefon: +3620 3733087 vagy e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  A Sikos Klinika rövid időn belül e-mailben válaszol a jelentkezésre,  illetve ha megadja telefonszámát visszahívjuk!  A Klinika válasza, e-mailje tartalmazza a konzultációra való jelentkezés módját, és az aktuális árakat, amihez képest az engedményt biztosítjuk. 
   
 • Az érdeklődő személyes konzultáción való megjelenése szükséges a műtéti alkalmasság- megegyezés elbírálására,  az engedmény felhasználásához. 
   
 • Alkalmasság elbírálása. A konzultáció alkalmával történt vizsgálat és megegyezés, a szokásos szakmai elbírálás alapján alkalmas paciensek esetében tudjuk vállalni a kívánt műtétet. 
   
 • A műtét elvégzésének határideje-  Az akció visszavonásig érvényes!
 • A kedvezmény átruházható, más engedménnyel nem összevonható.
 • szeméremajak plasztika árak, intimplasztika árak, kisajakplasztika árak. Kisajak plasztika Budapest. Intim plasztika Budapest. Szeméremajak plasztika

A szakmai társaságok logóit csak érvényes tagsági viszonnyal rendelkező orvos használhatja!

www.ishrs.org BAHRS
 

 
 
 
 
 

Felkeltettük az érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!

Copyright © 1998-2013 Sikos Plasztikai Sebészet. Minden jog fenntartva
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.