Zavarja nagyon? Formáltassa szebbre, nagyobbítassa meg túl kicsi melleit klinikánkon!
Sikos Plasztikai Sebészet 30 éves szakmai tapasztalattal. Biztonságos mellplasztika teljesen természetes hatással.
Nézze meg sikeres mellplasztika, mellnagyobbítás, szilikon mell implantáció műtéti eredményeinket a fényképgalériában!

Kapcsolat: TEL: +36-1 209 29 30, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

!Referencia képek FAQ

Mikor és kinek javasolható a mellnagyobbító műtét (mellnagyobbítás, mellimplantáció, emlőnagyobbítás szilikon implantátum beültetésével) ?

A mellplasztikai műtétek közül az egyik leggyakrabban emlegetett, és végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás implantátum (mellprotézis, szilikon betét) beültetéssel (mellimplantáció, implantátum beültetés, nagyobbító mellplasztika, emlőnagyobbítás, augmentáció, mellnövelés ). Fejletlen, kis méretű, vagy a szoptatást követően megkisebbedett, megpuhult mellek méretének megnövelésére javasolt eljárás. Ha a két mell mérete eltérő (asszimetria), az egyik nagyobbítása lehet többek között a megoldás az egyformává tételre. ( más mellplasztika műtétek is szóba jöhetnek ilyenkor: mellfelvarrás, mellkicsinyítés, mellkisebbítés) Ha a mellek nemcsak kicsik, de lógók is, vagy más deformitást (pl. csőmell) is korrigálni kell egyidejűleg, akkor az emlőnagyobbítás (mellnagyobbítás) és a korrekciós mellplasztika (mellfelvarrás) kombináltan végezhető el, egyszerre. Klinikánk gyakorlatában ilyen esetekben általában a paciens érdekében általában azt javasoljuk ,hogy először a lógó mell felvarrását végezzük el (korrekciós mellplasztika, mellfelvarrás) és a mellnagyobbítás (mellnagyobbító műtét, implantáció) második beavatkozásként kerüljön elvégzésre - így lehet biztosan jó formát és eredményt elérni. Egy ülésben is lehetséges a korrekció elvégzése, ha azzal érjük el a kívánt eredményt. (lsd. még mellplasztika fejezet)

A mellimplantáció (mellnagyobbítás, szilikon beültetés) elvégezhető a pubertás után, akár a szoptatás előtt is. Számos páciensünk vállalt gyereket és szoptatta őket probléma mentesen az melnagyobbító műtét után. A mell szülés, szoptatás követően esetleges változásai ezt követően egyénileg mérlegelendőek, szükség esetén újabb beavatkozással korrigálhatóak. A jól sikerült mellnagyobbító műtét (mellnagyobbítás) után teljesen természetes állapotot lehet elérni, sem megjelenére, sem tapintatra nem lehet megállapítani. hogy operált mellről van szó.

Referencia képek FAQ

Tovább a mellnagyobbítás részletes ismertetőre...

A szakmai társaságok logóit csak érvényes tagsági viszonnyal rendelkező orvos használhatja!

www.ishrs.org BAHRS
 

 
 
 
 
 

Felkeltettük az érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!

Copyright © 1998-2013 Sikos Plasztikai Sebészet. Minden jog fenntartva
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.