HAJÁTÜLTETÉS, HAJBEÜLTETÉS ÁRAKCIÓ !  TEL: +36203733087

10% kedvezmény 1500 graft feletti FUE hajbeültetések teljes árából!
Graftok ára 270 és 450 Ft között (hajszálak ára 135 és 225 Ft között)
Regisztráljon hírlevelünkön és 10 % árengedményt biztosítunk önnek a FUE hajbeültetés árából!

S-FUE hajbeültetés, a Sikos Klinika innovációja kevesebb graftban több hajszál, olcsóbb ár

Minden hajbeültetést műtétünk egy napos!
A Sikos Klinikán 6-7 óra alatt akár 2500-3000 graft, azaz kb. 5000-7000 hajszál, vagy még több is átültetésre kerülhet. SIKOS Klinika a megbízható, hiteles hajbeültetési magánklinika

FUE hajbeültetés ár, FUE hajbeültetés árak 

Hajszálak alapján számított árak:
3000 hajszálig 225 Ft/hajszál
3000 hajszál felett 135 Ft/hajszál
A díjak külön számítódnak és  összeadódnak!
A 135 Ft/hajszál hajbeültetés ár csak az 1500 graft (kb. 3000 hajszál) feletti hajszálakra vonatkozik.

Graftszám (hajtüsző egységek száma) szerinti  hajbeültetés ára:

Graftok díja 500 Ft 1500-ig, efelett 300 Ft. 
Pl. 2000 graft beültetése esetén 1500x500=750.000 Ft + 500x300=150.000 Ft összesen 900.000 Ft, ebből 10% engedménnyel 810.000 Ft a műtét díja.
Egy graft 1-4, átlagosan kb. 2 hajszálat tartalmaz. Lehetőség, megfelelő adottságok esetén ennél nagyobb hajszál/graft ( 2.3 -2.6) hajmennyiséget is biztosíthatunk, így még olcsóbb lesz az ár! 
extra díj: meglévő haj közé történő beültetés+150.000 Ft, teljes FUE műtét esetén 

KEDVEZMÉNY!!  FUE HAJBEÜLTETÉS TELJES ÁRÁBÓL 10% ENGEDMÉNY!
10% kedvezmény az 1500 graftot meghaladó hajbeültetéseknél ( fejről-fejre) érvényes. 800 graft alatt egyéni ár. (Egy vagy ritkán két napos műtét hajból haj pótlás esetén)

Korrekt árajánlatot graftokra lehet megadni! 
Pontos hajszálszámot nem lehet a hajbeültetés előtt meghatározni, csak graftszámot! A graftokban lévő hajszálszámot utólag lehet kiszámítani.

FUT csíkvételi hajbeültetésnél teljes műtét, ha kb. 2000-2400 hajtüsző egység graft (kb. 4000-6000 hajszállal) kerül átültetésre, ennek díja 950.000 Ft. Lehetséges ennél több graft (hajszál) átültetése is, amennyiben az adóhely sűrűsége lehetővé teszi. 2200 graft felett külön díjazás, graftonként 270 Ft. (Egy napos műtét) Kevesebb graftszámmal 400.000 Ft-tól.

Norwood skála graftokkal

KÉRJEN ONLINE HAJBEÜLTETÉS KONZULTÁCIÓT!   ide kattintva megtudja a részleteket.

A hajbeültetés díjáról itt talál bővebb tájékoztatót!

KISAJAK PLASZTIKA ÁRAKCIÓ

Most minden kisajak plasztika 20% engedménnyel!
Az akció feltételeiről itt olvashat...

A Sikos Plasztikai Sebészet aktuális műtéti díjazásáról (a kívánt beavatkozás pontos megjelölésével) érdeklődjön telefonon: :+36203733087     +36-1 209-29-30 vagy e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Klinikánktól rövid időn belül választ kap, illetve ha megadja telefonszámát, visszahívjuk.

A Sikos Plasztikai Sebészet nem rendelkezik OEP támogatással, klinikánkon szabott árakkal dolgozunk.

Egészségpénztári befizetés lehetséges, az oldal alján találhatóak szerződéses partnereink, illetve más pénztárakkal is lehetséges a befizetés.

Hitelfelvételi lehetőségek

Cetelem

Cetelem Online személyi kölcsönnel Ön ingatlanfedezet és kezes nélkül juthat hozzá 300 ezer és 5 millió forint közötti hitelösszeghez, melyet szabadon felhasználhat tervei megvalósítására. Bankunk forint és euró alapú személyi kölcsönt kínál. A két típus feltételei és jellemzői között nagy különbség van, ezért javasoljuk, hogy ne csak a törlesztőrészlet alapján válasszon ajánlataink közül. Mielőtt döntene, gondolja végig mindkét hiteltípus előnyét és hátrányát.

CityBank személyi kölcsön

A Citibank Személyi Hitel előnyei:

  • Kezes és ingatlanfedezet nélkül igényelhető.
  • Tetszőleges célra felhasználható.
  • 400 000 és 3 000 000 forint közötti kölcsönösszeg1 igényelhető, 12-72 hónapos futamidőre. (További Kölcsön igénylése esetén és meglévő Személyi Kölcsön Személyi Hitellel történő kiváltása esetén, a maximálisan igényelhető hitelösszeg 3 500 000 Ft.)
  • Forintalapú kölcsön: nincs árfolyamkockázat, a futamidő teljes hossza alatt állandó a törlesztőrészlet.
  • 0 Ft kezelési költség Citibanknál vezetett folyószámláról automatikus beszedéssel történő visszafizetési mód esetén
  • Adóstárs bevonásával nagyobb kölcsönösszeghez juthat.
  • A futamidő teljes hossza alatt Citibank folyószámlára történő rendszeres munkabér átutalás esetén kedvezőbb kamattal és alacsonyabb törlesztőrészlettel igényelhető a kölcsön. Részletek itt
  • A Keretösszeg lehetőséget biztosít újabb kölcsönösszeg(ek) igénylésére, telefonon keresztül és akár dokumentáció nélkül a hitelszerződésben foglalt feltételek esetén. A Keretösszeg jelenti azt a hitelszerződésben meghatározott forintban nyilvántartott keretösszeget, amely terhére a Bank hitelbírálata függvényében a Keretösszeg lejárata alatt További Kölcsönöket folyósíthat. További Kölcsönök folyósítása csak és kizárólag a Bank hitelbírálatának pozitív hitelbírálata alapján történhet, és csak akkor ha a További Kölcsönökre vonatkozó feltételek a Kölcsönkérelemben foglalt értékhatár alatt és az Első Kölcsön Értesítőben megadott korlátok között vannak.
  • Néhány perc alatt megtudhatja Hitelvonalunkon (06 40 40 10 40), hogy mekkora kölcsönösszeghez juthat. A kölcsön igényléséhez nem szükséges befáradnia a bankfiókba, a Citibank üzletkötői3 bárhol felkeresik Önt. Interneten keresztül kedvezőbb feltételekkel kezdeményezhet Citibank Személyi Hitelt, regisztrációját 1 percen belül megválaszoljuk. További részletek az interneten keresztül kezdeményezhető kölcsönről.

Egészségpénztárak, amelyekkel kapcsolatban állunk.
A felsoroltakon kívül bármely egészségpénztárral kötünk szerződést, ha a páciensünk érdeke kívánja, így kifizetése könnyebbé válik.

 

Árengedmény lehetséges!

A műtéti díjak a magánpraxisoknak megfelelő általános árfekvésben kerülnek kialakításra, egyénenként és műtéti típusonként kerülnek meghatározásra árlistánk szerint a személyes konzultációt követően. Áraink időnként módosításra kerülnek, így az aktuális árlistáról személyes érdeklődés alapján tudunk tájékoztatást adni.

Árengedményt egyéni elbírálás alapján tudunk adni. Ha több műtéti beavatkozást végzünk egyszerre, illetve ha több műtét elvégzését kéri /igényli a paciens egymás után, akkor jelentős árengedményeket adunk az aktuális műtéti díjból. Az engedményeket egyedileg tudjuk kalkulálni.

Az aktuális árlistánkról, akcióinkról érdeklődjön klinikánkon e-mailben vagy telefonon.

 

A szakmai társaságok logóit csak érvényes tagsági viszonnyal rendelkező orvos használhatja!

www.ishrs.org BAHRS
 

 
 
 
 
 

Felkeltettük az érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!

Copyright © 1998-2013 Sikos Plasztikai Sebészet. Minden jog fenntartva
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.